Constamed voor zorgverleners

Beantwoord eenvoudig minder urgente medische vragen via Constamed.

Eenvoudig aanmelden

Nieuw aanmelden als zorgverlener

Heeft u al een profiel? Klik dan op "Inloggen als zorgverlener".* Alle velden zijn verplicht. Uw gegevens worden geverifieerd door Constamed.

Efficiënter omgaan met minder urgente vragen van patiënten

Zorgverleners en patiënten samen in één online en mobiel platform

Vanuit de groeiende behoefte om efficiënter te kunnen werken, voorziet Constamed u als zorgverlener in Nederland van een online en mobiel platform om direct met een patiënt te kunnen communiceren. Het platform richt zich op de minder urgente vragen – juist die klachten waarvoor het niet nodig zou moeten zijn voor de patiënt om naar uw praktijk te komen. Het platform is gratis en beveiligd. Bovendien is alle informatie die via Constamed verstuurd wordt, versleuteld. 

Hoe werkt het?

Nadat een patiënt via de website of mobiele app veilig en eenvoudig is ingelogd, kan hij of zij een vraag stellen. Deze vraag mag uit maximaal 750 tekens bestaan. Daarnaast kan de patiënt maximaal 3 foto’s toevoegen. Deze vraag wordt vervolgens alleen naar de eigen zorgverlener verzonden.

De aangesloten zorgverleners zien de vragen van hun patiënten op chronologische volgorde binnen het systeem, waarbij altijd de ‘oudste’ openstaande vraag als eerste moet worden beantwoord.

Wie zijn de initiatiefnemers?

Constamed is ontstaan door een particulier initiatief van mensen met jarenlange ervaring in de revalidatiezorg. Vanuit deze ervaring werd duidelijk dat er een groeiende behoefte ontstond aan een snelle en veilige communicatie tussen de zorgverlener en de patiënt. Het platform is hiermee volledig onafhankelijk!

Declareren

De zorgverlener bepaalt wanneer een consult is afgerond, waarna er gedeclareerd kan worden. Dit kan via de conventionele wijze. Zo kan niet alleen de patiënt altijd en overal eenvoudig een vraag aan zijn of haar zorgverlener stellen, maar kunt u deze ook behandelen waar en wanneer het u uitkomt.

App 'Constamed Professionals' beschikbaar

Om het gebruik van Constamed nog makkelijker te maken, verschijnt de app Constamed Professionals. Deze app kunt u downloaden in de App Store en Google Play Store.


Openstaande vragen beantwoorden

Beantwoord vragen van patiënten op het moment dat het u uitkomt. 

Dialogen beheren

U kunt zelf de controle houden over dialogen. Rond de dialoog af wanneer u tevreden bent met het gegeven antwoord. 

Videoconsulten starten

Start videoconsulten intercollegiaal of met patiënten. Een online medisch consult wordt hiermee nog makkelijker.

Gratis

Het gebruik van Constamed is op dit moment gratis.

Eenvoudig exporteren

Heeft u een vraag naar tevredenheid beantwoord? Exporteer eenvoudig uw online medisch consult zodat u deze kunt declareren bij de zorgverzekeraar.

Geef feedback & bouw met ons mee

Heeft u suggesties of tips voor het Constamed team? Laat het ons weten via info@constamed.nl.

Voor een betere ervaring en alle functies op Constamed is JavaScript een vereiste. JavaScript is nu uitgeschakeld in uw browser