Hoe werkt het?

Stel uw minder urgente medische vraag gratis aan de zorgverlener via Constamed.

Download de app: iOS Android

Constamed altijd bij de hand, waar u ook bent.

Voor Android en iOS

Stel uw minder urgente medische vraag nu snel en veilig aan een erkende zorgverlener via de gratis Constamed app voor iOS en Android. Twijfelt u over de ernst van uw klacht of heeft u geen tijd om uw zorgverlener te bezoeken? Zowel via uw smartphone als uw tablet kunt u uw medische vraag stellen waar en wanneer u wilt.

Desktop

Stel uw medische vraag eenvoudig en veilig via de website. Meld u gratis aan en ga direct aan de slag. Via DigiD wordt alleen uw BSN (Burgerservicenummer) bekend bij de zorgverlener.


Beveiligd inloggen.
Uw privacy staat voorop.

Verificatie via DigiD

Constamed garandeert een optimale beveiliging van informatie van patiënten en zorgverleners. Als uw zorgverlener is aangesloten via Constamed, moet u zich eerst aanmelden via DigiD. Dit is noodzakelijk om uw persoonsgegevens te beveiligen en omdat de zorgverlener deze gegevens nodig heeft voor de zorgverzekeraar.

Versleutelde gegevens

Alle gestelde vragen worden versleuteld en zijn uitsluitend zichtbaar voor u en de zorgverlener die de vraag beantwoordt. De zorgverleners die vragen via Constamed beantwoorden, zijn erkend en geregistreerd.


Nog geen account?

Stel uw vraag online

Voor een betere ervaring en alle functies op Constamed is JavaScript een vereiste. JavaScript is nu uitgeschakeld in uw browser