Op zoek naar uw online dokter?

Heeft u een minder urgente medisch vraag over uw gezondheid? Bij Constamed kunt u een vraag stellen waar en wanneer u maar wilt. Ook als u op vakantie bent of wanneer het weekend is kunt u eenvoudig een minder urgente vraag stellen aan uw dokter. Het gebruik van Constamed is bovendien gratis. Door gebruik te maken van Constamed hoeft u niet onnodig lang te wachten in de wachtkamer bij de huisarts.

Stel eenvoudig uw medische vraag

Vragen stellen aan de online dokter

Op Constamed kunt u terecht voor een minder urgente medische vraag. U kunt hierbij denken aan opgelopen blessures, pijnklachten, bijvoorbeeld keelpijn of hoofdpijn en niet ernstige klachten waar u een vraag over heeft. Als uw online dokter niet in staat is voldoende advies uit te brengen, zult u worden uitgenodigd om alsnog naar de praktijk te komen.

Hoe stel ik een vraag aan mijn online huisarts?

Een vraag stellen aan uw online huisarts kan zowel via de website als via de apps. Nadat u bent ingelogd, kunt u de huisarts een vraag stellen. Deze vraag mag uit 750 tekens bestaan. Daarnaast heeft u de mogelijkheid 3 foto’s bij te voegen om zo uw klacht duidelijk te maken. De dokter kan vervolgens antwoord geven op uw vraag. Daarop heeft u de mogelijkheid te antwoorden met weer maximaal 750 tekens.

Hoe snel krijg ik antwoord van mijn online dokter?

Constamed streeft ernaar dat zorgverleners die zijn aangesloten op het platform zo snel mogelijk uw vraag beantwoorden. Door omstandigheden zou dit iets langer kunnen duren. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Neem contact op met uw huisarts via Constamed voor een snel antwoord op uw vraag.

Voor een betere ervaring en alle functies op Constamed is JavaScript een vereiste. JavaScript is nu uitgeschakeld in uw browser